söndag 3 juli 2016

Idioter.... finns det tydligen gott om :(

Såg fram emot att vara ledig ett par dagar men nu känns det bara som man vill tillbaka och jobba igen :/

Rök ihop med den största av idioter igår. Som har mage att efter knappt haft någon kontakt med sin dotter sedan december kalla MIG en dålig förälder, att jag bara tänker på mig själv och skiter i min dotter!!!!

Tydligen så VET han att jag aldrig hittar på saker med henne, bara sitter uppe hos pojkvännen hela tiden och så fort jag är hemma städar jag och skriker på Tindra.... Att jag ska sluta lova tindra saker JAG aldrig kan hålla... det enda löftet jag har brutit är att jag inte kunnat sluta röka... Sen är tindra BARA 10 år gammal och ska inte kunna ta eget ansvar och klara sig ensam på vissa grejor som T.ex på mornarna när jag jobbar kliver hon upp själv och fixar sig i ordning för skolan helt på egen hand det gjorde jag när jag gick i 1:an men nej hon är bara ett barn enligt honom i mina ögon är hon en jävligt mogen 10åring som är väldigt duktig.

Tindra brister dock i den personliga hygienen och ljuger om när hon duschar.. 5 dagar utan att duscha är liksom inte ok för mig. Men i hans värld så hjälper det inte att gnälla om det

VAFAN....
Tindra skötte stort sett själv sin lillasyster när hon var hos sin pappa varannan vecka innan men det är helt ok för henne att sköta en 2åring.
HAN ställde sig och skällde på tindra inför hela hennes klass på lucia uppträdandet så flera klasskamrater, föräldrar och lärare hörde..
HAN lovade tindra att de skulle åka utomlands men det slutade med att han åkte på en suparresa själv.
JAG sålde en resväska till HONOM som han ALDRIG betalade...
HAN lovade tindra en iphone... Tog 1 ÅR för honom att ge den till henne...
HAN har lovat Lisseberg och sen ändrar det hela tiden
HAN har lovat att hon ska få börja vara hos honom mer!! WOW hon var där en natt sen ringde han kl 8 på morgonen och hörde när han kunde lämna henne....

Jag kan säkert räkna upp 100 saker till...

Och på allt detta kommer det att han förstår Tindra så mycket bättre för dem har samma diagnos adhd och jag har aldrig velat inse eller godkänna att hon har det. Det är BRA att han har läst utredningen eller kom på fler än ETT möte på bup!!! han VET allt... 

Och sen kommer det oxå fram att det är fel på alla oss och han aldrig gör några fel.... Ännu ett tecken för mig att där finns mer än en diagnos på den mannen...

Till råga på allt så självklart exploderar en jävla biljävel utanför mitt hus kl 4 inatt.. en redig jävla smäll dessutom ligger bildelar och glassplitter i en 20 meter omkrets runt bilen.. Fy fan vad jag verkligen vill flytta från denna jävla skithålan....


Nä nu ska JAG som den VÄRDELÖSA MAMMA jag är lägga mig i soffan och vila min mätta mage....

Det är en JÄVLA tur jag är härdad huvudsaken av detta är att JAG vet vad som stämmer och att jag håller mig till fakta inte ANTAR en massa av andra.. men men Det är ALDRIG dig det är fel på.... HA HA HA


måndag 6 juni 2016

Tiden räcker inte till

Många gånger tänker jag nä dags för ett nytt inlägg men det blir liksom aldrig av.

Nu ska jag dock ge det ett försök, många saker har fallit på plats den senaste tiden =) kommit igång med att röra på mig rejält nu dels för att jag känner att tiden är rätt och dels för att jag har skaffat mig en fitbit flex =) en sådan där "klocka" man har som räknar steg, sömn, aktiv tid mm och så har jag ett gäng knäppgökar som jag tävlar om steg med :P man blir pushad att röra sig mer då jag hatar att förlora och är envis som bara den. Idag stoppar dock mina magproblem mig åter igen... den har skött sig finemang i ett par veckar och idag från ingenstans efter jag och Tindra promenerat/löptränat till kvantum och hem började den trilskas igen.

Måste ta tag i å kolla upp om det är stress eller vad fasen som retar upp den så kollosalt. Nä det var inte magproblem jag skulle skriva om idag.

Igår brände jag röven på stranden :/ suck att jag aldrig lär mig men men detta blev en läxa.

Just nu känns livet jävligt bra! Jag har människor runt om mig som uppskattar mig och får mig att skratta hundra gånger om dan, jag trivs med mig själv mer och mer och känner mig som mig själv igen =) Finns dock de som lurar bakom träden och försöker dra ner mig men jag väljer att inte se eller höra dem. Börjat betala av mina skulder och även om det känns surt att när man äntligen har en bra inkomst så går en större del till skulder så är det värt det, det är bara bita i det sura äpplet å svälja jag har satt mig i sitsen och bara jag kan ta mig ur den. Hoppas verkligen att min dotter inte gör de misstagen jag gjort. En mycket dyr läxa kan man lugnt säga.

I morse låg jag ett tag i sängen i mina egna tankar och insåg att det är snart 7 år sedan jag stängde dörren till min största "plågoande" och nej jag saknar han inte ett dugg. De första åren var jag osäker till och från om jag gjort rätt val och det inser jag nu när man ser hur han trackaserat andra jag gjorde helt rätt med att sätta ner foten och säga ifrån. Den midsommaren kommer ofta upp i tankarna men jag ångrar inte ett ord jag sa och kommer aldrig att göra.

Insett flera saker de senaste månaderna jag mår absolut bäst att jobba som jag gör just nu jag har aldrig varit en 7-16 jobbare, det ska vara variation och även om man gör samma saker är inte den ena dagen lik den andra =) den senaste veckan har dock varit tuff lite för varm och lite för mycket sol :( Jag älskar solen men många dagar i sträck med tryckande värme knäcker mig lite efter jag gick av jobb i fredags kväll så blev det liksom bara hem mysa med älskling en stund innan man kröp ner i sängen och sov nästan 11 timmar i sträck :O efter ett par nätter med 5 timmars sömn och dagar med gassande sol behövdes det verkligen så sen var man mänsklig igen och hjärnan funkade nästan som den skulle igen :P helgen har jag lullat på i min egen takt tagit tag i en del saker som behövts göras men egentligen tagit det mestadels lugnt. Blivit något glas vin och lite serier. i morgon återgår dock tösen till skolan så man får lite egentid att rensa i garderober och städa. Hatar att städa när någon är hemma, man blir inte avbruten hela tiden när man är själv och så kan man ha musiken på hög volym =)

Näpp dags att krypa till kojs


tisdag 19 januari 2016

Nya änglar

Idag har jag varit ledig från jobb och ska vara i 3 dagar till så nu blir det städning å bygga örhängen i dagarna 3. idag blev det ett par nya modeller av de pärlorna jag fick hem sist. Jag är helnöjd har snart 30 olika modeller. har dock rensat i pysselhörnan och lagt ut de jag inte använder på tradera.

Ikväll blir det att slappa till en film med älsklingen och mysa <3 har jobbat ca 45 timmar på 4 dagar så man är lite halvmör i hjärnan :O så idag har jag bara suttit och sorterat lite och försökt märka upp så man har lite koll på hur många man har av var modell och vilka som jag måste bygga nya =)

Lägger ut en länk till mina auktioner på Tradera så ni kan kika på vad jag har. Har lite begagnade kläder ute efter garderobsrensningar.

http://www.tradera.com/profile/items/578022/littlesammy

Är supernöjd med nya pysselhörnan har lite mer koll på var jag har sakerna nu =) hade dock velat ha någon bättre förvaring till alla pärlor så man har dem på samma plats =)


Nya Murano Lampwork örhängena jag gjorde är jag supernöjd över =)





Filmtajm =) Hejsvejs =)


måndag 11 januari 2016

Oväntat besök :O Skulle ha satt på en kanna gevalia kaffe :P

Ja då var det skolstart idag för Tindra inte för att vara sådan men fy fan va skönt =) Min dotter har de senaste dagarna varit inne i en 100 frågor i minuten period. Både jag och Tindra är rutin krävande och mår bäst när allt är som det ska :P Inga problem att få upp henne ur sängen även då hon kom isäng sent pga ett väldigt oväntat besök på kvällskvisten av POLISEN :O

Nej jag har inte hittat på några satyg :P Stod i vardagsrummet å det lät som det knackade på köksrutan men det knackades på tv:n oxå så jag trodde jag hört fel men efter en stund kom det igen och jag gick å kolla å utanför fönstret står 2 unga uniformerade poliser :O jag gick ut och öppnade porten och den ena frågade om de fick låna nycklar för att komma ner i källaren och ja sa ja såklart helt ställd men men.. Hämtade nycklar å gick in till mig igen å Tindra flyger ur sängen med sina 1000 frågor om allt å står i hallen en kvart senare å säger högt - Men mamma tänk om det var falska poliser som bara ville ha dina nycklar å jag direkt får små panik. Ja shit tänk om jag precis gav bort hela min nyckel knippa med ALLA nycklar till en falsk polis!!! Å Tindra bara fortsätter om sina tanke när det knackar på dörren å jag öppnar där står polisen igen med världens flin å nycklarna i handen.. Fan vad jag ville sjunka genom jorden just då :) ha ha ha :) Frågade dem om det hänt något man skulle vara orolig över å han bara skrattade nej då vi bara kontrollerar fastigheterna då och då =) *Phew*

Har varit livligt på koppargården de senaste dagarna i lördags var här bråk och skottlossning igen :( precis utanför.. Jag var på jobb och Tindra hos Johan och här var avspärrat överallt så de hade fått smyga in källarvägen för att komma in i min lägenhet. Tindra tyckte det var spännande :O Jag vill mer och mer bara flytta från detta råttfästet koppargården!!

Plockat bort julen nu i veckan så nu har jag fått tillbaka mitt mörka mysiga kök igen <3




Nu ska jag dock ta en taktikvila =) å samla lite energi för att ta tag i dagens göromål =)



lördag 2 januari 2016

Nytt år =) nya äventyr =)

Ja då var 2016 här =)

2015 var et minst sagt händelserikt år!
Hela året har varit som en känslomässig berg och dalbana. så därför ska jag bara ta upp de positiva sakerna under årets lopp de negativa kan stanna där jag begravt dem =)

Bäst of 2015 =)
  • Klart bästa upplevelsen var våra nästan 2 veckor i Norrland i september =) Se min syster gifta sig med sin gubbe, Visa min gubbe Norrland och träffa familjen och delar av släkten igen =)
  • Johan Min underbara står fortfarande vid min sida =) Stackaren vad han har fått stå ut med mig detta året :P men å andra sidan han står fortfarande kvar och det hoppas jag han gör resten av livet =)
  • Jag avslutade min anställning på Parken (Tacka fan för de)
  • Fick ett nytt jobb som jag trivs helt underbart bra med =) har nog aldrig haft en bättre arbetsplats i mitt liv =) man längtar tills nästa arbetspass =) Busfrö delux =)
  • Min dotter bor numera total heltid hos mig så man slipper gruva sig varannan vecka =)
  • Jag har börjat tjäna lite småslantar på min hobby och funderar starkt på att dra det ett steg uppåt =)
  • Alla nedgångar har gjort mig starkare än någonsin inget kan bräcka mig nu =)

Det har hänt mer roliga saker under 2015 men senil som man är kommer man inte ihåg allt om det inte är nedklottrat på papper :P

Inför detta nya året har jag många förhoppningar och förväntningar =) Och jag känner lite som så nu kan det bara bli bättre <3

Självklart har jag många nyårslöften som alltid så det är nått av dem jag håller iallafall =) he he 
  • Sluta röka =)
  • Ta tag i träningen ordentligt. Gymmet här kommer jag (på måndag) :P som mål detta året har jag -20 kg så per kvartal ska jag ha förlorat -5 kg och för mig är det ett väldigt uppnåerligt mål =) och detta året känns som mitt år jag går in i ett nytt år totalt positiv =)
  • Göra saker jag mår bra av och trivs med =)
  • Sätta upp delmål för de saker jag vill uppnå så det blir lättare att ta sig till slutmålet =)
  • Helga vilodagen =) Söndagar ska vara en dag i veckan utan några måsten då man bara kan vara (om jag inte jobbar förstås).
  • Hålla godis, läsk och andra sötsaker till EN dag i veckan (lördag) 
  • Börja laga mer mat med Tindra så hon lär sig =) 
  • Sen den viktigaste av alla!! Vara mig själv!! Jag är den jag är och det är bara att acceptera =)
 Livet känns jävligt bra just nu och jag hoppas jag får behålla denna känslan ett bra tag till =)
Detta året kommer erbjuda fantastiska saker känner jag på mig.


onsdag 16 december 2015

Vad hände nu då? :O

Har velat fram å tillbaka i månader nu med å sluta röka, dum som man var började man igen, ingen aning egentligen hur det gick till men men nu är jag inne på 3:e dagen och denna gången går det hur bra som helst =) Jag är nog i en väldigt bra period i livet just nu de 2 senaste dagarna har här hunnits med massor =) haft några dagar ledigt från jobb så nu har jag legat i =) jisses vad man har mycke tid när man inte springer ut å röker stup i kvarten :P

Granfanskapet kom upp idag. I natt kommer domen om den får stanna uppe eller inte!! :O

Igår fick jag iväg lite paket å gjorde en massa nya örhängen =) älskar min nya leverantör som jag hittat de har dock inte allt så vissa saker får jag fortfarande leta på tradera :/ men men de nya pärlorna är så coola =)


Idag har här städats å fixats å jag har sprungit som ett mongo fram å tillbaka :P här börjar se ut som ett hem igen =)

Tindra vaknade dock verkligen på fel sida jorden i morse :( jag längtar INTE tills det är dax för henne å ha pms :O eller blir fjortis... ska göra som syrran å hota å frysa in henne ett år under fjortisperioden :P väntar på att hon ska ta och lägga sig för kvällen så jag kan sätta mig och fortsätta med mina örhängen. Suttit å drömt mig bort på IKEA den senaste timmen dock :( ska försöka klämma in ett besök på söndag så vi kan fylla magarna med julbord iallafall =)

I morgon ska jag ta tag i fortsättningen av att rensa i min garderob =) Fick en hel del kläder som ska rymmas av "chefen" :P å där är ett flertal plagg som jag inte använder som bara tar plats :)

Nä nu blir det en kopp te å några par örhängen =)


onsdag 2 december 2015

Dax att skriva av sig allt de gamla... så att allt det nya positiva får plats =)

Ja det var juh ett tag sedan och där har juh hänt en hel del i livet sedan sist :P både bra och dåliga saker. Kände bara i morse när jag äntligen lyckades rulla ur sängen att jag måste få skriva av mig lite.

Får fylla kaffemuggen... Brb

I augusti slutade jag min 1 åriga tjänst på Landskrona stad (Parken) det kändes oerhört skönt, även om jag har trivts med mina arbetsuppgifter och handledare kan jag inte säga detsamma om de sk arbetskamraterna... att få höra nästan var dag i 14 månader att detta inte är ett kvinnojobb, att jag inte är stark nog och sen vara den enda som faktiskt gör något när de andra sitter och dricker kaffe och tar 1 timmas lunch och frukost irriterar fruktansvärt mycket att sen både bli kallad det ena och andra samt hotad bara för att man öppnar käften är INTE ok.

FY FAN VAD SKÖNT ATT SLIPPA DET NU!!

Efter detta följde KAOS.. men först lite Positivt


Min syster och hennes Benny gifte sig faktiskt till slut efter 18 år tillsammans slöt de banden i en otroligt vacker cermoni i deras stuga =) Vi var såklart där och jag fick upp min pojkvän Johan till Norrland och jag tror faktiskt han trivdes där uppe i lugnet =) Att äntligen få visa honom var jag kommer ifrån och "RIKTIGA" Norrland var helt underbart =) Resan upp var dock inte så kul 22 timmar på tåg utan sömn sätter sina spår :P samma med den hem =) Det var underbara dagar i norr och då hade jag inte den blekaste vad jag skulle komma hem till.


Men hem kom vi och kaoset startade...

Från att ha rätt bra lön till att leva på 5000kr har varit tufft jävligt tufft... Jag var 20 dagar från vräkning när jag äntligen fick besked att jag skulle få Försörjningsstöd å vad fick jag... 4300kr jag trodde jag skulle tippa av stolen men ja ja det mesta gick in till hyran och sen var det bara att vänta.

Men det blev bättre efter 10 dagar kom ännu en insättning på 7000kr och då var det bara att beta av räkningarna en efter en detta var i slutet av oktober. Jag och Tindra är inte dyra i maten som tur är :P och vi har fått hjälp av underbara människor. Idag 2/12-2015 är jag äntligen ikapp med alla räkningar. Vi har levt snålt och tindra har varit en riktig kämpe som har avstått massor av saker.


Äntligen ser vi en ljusning i tunneln för ett par veckor sedan började jag jobba i Eslöv som personlig assistent. Jag har aldrig skrattat så mycket på en arbetsplats i mitt liv. Detta var precis vad jag behövde göra, Jag är dock fortfarande på inlärningsnivå och långsammast i världen känns det som men gud vad jag trivs =) Killen jag är assistent till är fanimej världens roligaste och busigaste kille och mina Assistent kollegor är lika knäppa som mig och efter att ha känt dem i inte mer än 3 veckor så är det som de alltid funnits där på något sätt och min ja "chef" (brukarens mamma) henne har jag  känt sedan jag flyttade till Landskrona (13 år sedan nu) och sitta och prata gamla minnen då inser man hur utflippad man har varit en gång i tiden :P Jävla tur man har växt upp nu =) Ha ha ha


Och när allt annat har fallerat runt mig så har Johan gång på gång stått bakom mig och plockat alla bitarna på plats igen, Johan har verkligen ett tålamod till tusen och ett hjärta av guld. Jag vet att jag varit en pina i röven de senaste året och ja han har fått stå ut med massor och han bara fortsätter att ställa upp, Utan honom vette fan vad jag hade gjort :O troligen gått under för länge sedan.

Johan är limmet som håller mina spillror samman <3

Självklart har jag haft massor med hjälp från min Syster <3 Utan henne hade jag inte kunnat ta mig till jobbet <3

Sen har vi "de" som står där i bakgrunden och bara orsakar mer problem.... Nu kommer få vad nu förtjänar..... Jag glömmer ALDRIG och det gör inte Tindra heller...

Det var skönt att få ut lite från skallen :P Dax att göra lite nytta hemma innan jag ska till jobb =)